UNDOS
Junior Member

Registered: 2-9-2013
Member Is Offline
|
|
Sprzedaż na odległość
Słuchajcie, chciałbym sprzedać bardzo szybko samochód. Nie mam czasu na wyczekiwanie na łaskawego klienta, który
może przyjedzie, a może nie przyjedzie. Potrzebuję pilnie gotówki, nawet, jeśli cena auta będzie niższa od tej
jaką oczekuję. Wiadomo, że sprzedający chce jak najwięcej zarobić, a kupujący jak najmniej zapłacić. Mi
zależy na czasie. Doradźcie, kto kupuje szybko samochody.
|
|
nastka89
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
Sprzedaż na odległość
Jeśli tgo dobre auto, to ja sie chętnie zgłoszę. Lubię ryzyko i lubię podejmować szybkie decyzje.
|
|
Hobbert
Junior Member

Registered: 4-3-2016
Member Is Offline
|
|
Sprzedaż na odległość
Chciałem ci polecić jakiś komis w okolicy, ale skoro nie masz zbyt dużo czasu to pozostaje ci chyba tylko czekać.
|
|
KormaK
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Sprzedaż na odległość
Nie zgadzam się z kolegą wyżej. Wystarczy skontaktować się z firmą skupującą samochody. Polecam
superautomarket.pl/poznan/ , gdzie szybko i sprawnie można sprzedać auto. Wystarczy kontakt mailowy lub telefoniczny, a doradcy sami
kontaktują się z klientem. Co ważne gotówka może trafić w ręce sprzedawcy jeszcze tego samego dnia.
|
|
kandyzowana
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
Sprzedaż na odległość
No taka sprzedaż na pewno koledze przypadnie fo gustu. Szczerze mówiąc, to nie wiedziałam nawet, że tego rodzaju transakcje
są możliwe. Słyszałam kiedyś o ludziach, którzy kupują praktycznie każdy rodzaj samochodu, ale nie
myślałam, że jest to taki prężny interes.
|
|
mrozu
Junior Member

Registered: 27-5-2015
Member Is Offline
|
|
Sprzedaż na odległość
Aby dobrze sprzedać wystarczy wybrać dobry autokomis Łódź oferuje bardzo dużo takich miejsc. Ale i tak jestem zdania,
że dobry kupujący zawsze da coś od siebie. To znaczy, że jeśli auto jest godne uwagi nie będzie zaniżał
sztucznie kwoty, by jak najwięcej zarobić na kolejnej transakcji.
|
|
nasturcja
Junior Member

Registered: 4-3-2016
Member Is Offline
|
|
Sprzedaż na odległość
Nie zawsze niestety tak jest.
|
|
Mloda_koza
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Sprzedaż na odległość
Jeśli dobrze poszukasz kupującego, to na pewno uda ci się znaleźć odpowiednie rozwiązanie.
|
|