Supeleke
Junior Member

Registered: 2-9-2013
Member Is Offline
|
|
Gdzie kupić narzędzia z prawdziwego zdarzenia?
Czy Wy też cierpicie z tego powodu, że zalewa nas ogromna ilość tanich produktów niewiadomego pochodzenia. Ostatnio
wybrałem się na zakupy, żeby kupić sobie dobry zestaw do majserkowania i wyobraźcie sobie, że po pierwszy ich testowym
używciu śrubokręt już zmniejszył się o milimietr czy dwa, bo był z takiego miękkiego materiału zrobiony.
Szukam dobrych narzędzi i sklepu, w którym można je kupić.
|
|
KormaK
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Z tymi chińskimi produktami to tak zawsze jest. Niby cena jest bardzo niska, ale i czas używania jest bardzo krótki. Takimi
narzęzdiami to co najwyższej możesz robaka z ziemi wydłubać. Do regularnych prac warsztatowych, czy nawet garazowychc to
potrzeba jednak odpowiedniego sprzętu...
|
|
Majster
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Wiem o tym i dlatego używam zamówionego pakietu narzędzi. Wszystko udało mi się kupić bardzo szybko i tanio, jeszcze
kilka lat temu. Narzędzia mam z najwyższej półki i wierzcie mi nic się z nimi nie stało do tej pory, no może poza
tym, że są trochę ubrudzone, ale to już tylko i wyłącznie moja wina.
|
|
Supeleke
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Narzędzia muszą być trochę ubrudzono, bo inaczej ktoś może stwierdzić, że raz ci na nich nie zależy, a po
drugie, że rzadko kiedy się z nich korzysta...A to już nie jest majserkowanie tylko zbieractwo.
|
|
kandyzowana
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
Jeśli idzie o robienie zakupów narzędzi typu śrubokręty, wiertla, wkrętaki, gwintowniki i tak dalej to zdecydowanie warto
polecić sklep sklep.metalzbyt.com.pl/275-narzedzia, gdzie każdy produkt ma swoją wartość. Wszystkie elementy zostały
odpwoiednio przetestowane, przez co narzędzia latami będą mogły pracować dla nowego właściciela.
|
|