Majster
Junior Member

Registered: 2-9-2013
Member Is Offline
|
|
Polecany dystrybutor przesiewaczy do trocin i wiórów
Z własnych doświadczeń moglibyście polecić jakiegoś producenta przesiewaczy do trocin i wiórów? Bardzo
zależy mi na tym żeby pisały osoby znające się na rzeczy bo w internecie umiem się poruszać i nie potrzebuje
linków bez konkretnego opisu. Z góry dziekuję za spełnienie mojej prośby.
|
|
pozorant
Junior Member

Registered: 27-5-2015
Member Is Offline
|
|
Czesć. Dosyć specyficzna rzecz i szczerze to cieżko Ci bedzie znaleźć kogoś kto zna sie na przesiewaniu wiór i trocin.
Wiem sporo o przesiewaczach, ale pracowałem na granulatach i na farbach proszkowych wiec dokladnie do twojego problemu sie nie odniosę ale
pomogę na pewno linkiem - inzynieria.pro/category/przesiewacze. W 3 firmach pracowałem i wszędzie korzystali z oferty tego dystrybutora
bo ma tanie i dobre urządzenia.
|
|
Majster
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Jesteśmy blisko ale to jeszcze nie to. Widzę że ogólnie mają tam przesiewacze a ja potrzebuję specjalistycznego do
trocin i innych produktów drewnopochodnych.
|
|
pozorant
Junior Member

Registered: 27-5-2015
Member Is Offline
|
|
Na tej stronie znalazłem taki specjalistyczny który powinien Ci pasować: inzynieria.pro/category/przesiewacze/przesiewacze-kontrolnePewnie
dlatego że drewno ma inną konsystencję, wilgotność i inne uboczne produkty jak żywica które może i po obróbce
wystepujaszczatkowo ale jednak zawsze. Pozdrawiam.
|
|
Waza
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
Pewnie dlatego że drewno ma inną konsystencję, wilgotność i inne uboczne produkty jak żywica które może i po
obróbce wystepujaszczatkowo ale jednak zawsze. Pozdrawiam.
|
|
Majster
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Nic dodać nic ująć, ale dziękuję za link bo tu jest taki jakiego potrzebuję. Dziękuję za dyskusję
|
|