Samotna_smoczyca
Junior Member

Registered: 2-9-2013
Member Is Offline
|
|
Przeprowadzki w Warszawie gdzie najtaniej?
Hejka wszystkim. Mam pytanie jak w temacie, jaką firmę do przeprowadzki mi polecicie i najlepiej żeby była to taka firma
która nie zedrze ze mnie skory. Sporo pieniędzy poszło na sam zakup mieszkania więc już jestem i tak bez grosza :D
|
|
turbulencja
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
A patrzyłaś na oferty w internecie? Często na portalach z ogłoszeniami można znaleźć oferty i tam często
są mniej znane firmy które oferują podobne usługi za naprawdę małe pieniądze. Nawet znalazłam przed
chwilą coś takiego to masz to już na pw
|
|
parkingowy
Junior Member

Registered: 27-5-2015
Member Is Offline
|
|
Ja polecam wejść na wikiprzeprowadzki.pl/ i tam zobaczyć w cenniku czy oferta jest w twoim zasięgu. Firma tak naprawdę
niewiele bierze za swoje usługi a są one najwyższej klasy. Meble, czy cokolwiek chcesz przewieźć, dojadą całe na
bank
|
|
Samotna_smoczyca
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Powiem może na czym mi zależy. Trzeba przenieść wszystkie meble z salonu i sypialni oraz cała kuchnie. Problem w tym, że
meble są sporych wymiarów i na pewno będzie potrzeba żeby je rozmontować i ponownie złożyć na miejscu. W sumie
nic specjalnego więcej nie ma
|
|
mrozu
Junior Member

Registered: 27-5-2015
Member Is Offline
|
|
W takim wypadku to najlepiej będzie skorzystać z linku który podał kolega wyżej. Dokładnie możesz wejść na
wikiprzeprowadzki.pl/cennik/tanie-przeprowadzki/ i sprawdzić jak to wygląda. Sam szukałem takiej usługi i właśnie u nich
przeprowadzka w Warszawie była najtańsza.
|
|
kandyzowana
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
Kilku moich znajomych korzystało z ich usług i bardzo sobie chwalili. Pracownicy są wprawieni w to co robią bo naprawdę
zajmuje im to o wiele mniej czasu niż normalnej osobie. Nawet takie bardziej skomplikowane rzeczy potrafią rozmontować w kilka chwil. U
mojej znajomej przeprowadzka trwała jeden dzień.
|
|
Samotna_smoczyca
Junior Member

Member Is Offline
|
|
W takim razie odezwę się do nich i dogram termin. Pieniędzy co prawda nie zostało mi wiele ale tka po dłuższym
zastanowieniu to chyba jednak wolę wydać więcej ale mieć wszystko dograne do końca niż się potem martwić Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pomoc, jak będzie po wszystkim to
zdam relacje
|
|