Kowwww
Junior Member

Registered: 2-9-2013
Member Is Offline
|
|
Szukam specjalisty do przeprowadzenia szkolenia BHP z Poznania.
Witajcie. Mam krótkie pytanie jak w temacie. Szukam kogoś solidnego i profesjonalnego kto poprowadzi szkolenie bhp dla nowych
pracowników mojej firmy. Zależy mi na kimś do stałej współpracy bo kadra systematycznie się powiększa.
|
|
UNDOS
Junior Member

Member Is Offline
|
|
To polecam sam siebie. Od kilku lat prowadzę szkolenia bhp, posiadam odpowiednie kwalifikacje oraz duży staż w dziale kilku
międzynarodowych firm. Dodatkowo mam przygotowane filmy oraz materiały na bazie własnych opracowań.
|
|
nasturcja
Junior Member

Registered: 4-3-2016
Member Is Offline
|
|
Kiedyś czytałam że pracodawca może sam przeprowadzić takie szkolenie jeżeli zatrudnia do 10 osób a praca nie jest
obarczona ryzykiem trzeciego stopnia. Mimo wszystko na ten temat musiał byś się dowiedzieć czegoś więcej.
|
|
palisada
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
Jeżeli szukasz kogoś sprawdzonego to chyba jedyna firma jaka przychodzi mi na myśl ma swoją stronę pod adresem http://oferta.bhp-poznan-szkolenia.pl/. Oni prowadzą szkolenia z BHP w Poznaniu i z tego co znajomy mi mówił to bardzo fajnie to
szkolenie wygląda i obejmuje nie tylko zagadnienia teoretyczne ale i praktyczne.
|
|
Kowwww
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Właśnie zależy mi żeby pokazać na żywym przykładzie co może się stać. Dzięki za odpowiedzi
|
|