nasturcja
Junior Member

Registered: 4-3-2016
Member Is Offline
|
|
Gdzie można kupić tubiarki?
Czy możecie mi napisać, gdzie można kupić maszyny zwane tubiarkami. Mam w planie wprowdzić do produkcji fajny, kremowy
kosmetyk, ale muszę się przygotować i od strony produkcyjnej. Szukam dobrego urządzenia, najlepiej nowego, któe będzie w
stanie zapewnić mi odpowiednią jakość opakowania.
|
|
palisada
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
Tubiarki są różne i musisz sobie z tego zdawać sprawę. Generalnie rzecz biorąc wiele zależy od Twoich potrzeb i
możliwości finansowuych, jakie masz. Zakładam jednak, że skoro decydujesz się na taki sprzęt to masz na to odpowiednie
zaplecze finansowe.
|
|
nasturcja
Junior Member

Registered: 4-3-2016
Member Is Offline
|
|
O pieniądze nie muszę się martwić. Co prawda o tym nie wspomniałam, ale nie jestem nowicjuszem na rynku komsetycznym, bo
działam na nim już prawie dziesięć lat, tylko trochę inny brand mnie jak do tej pory interesował ))
|
|
Kowwww
Junior Member

Registered: 2-9-2013
Member Is Offline
|
|
Ja Ci mogę polecić wiodącego dostawcę wszelkiego rodzaju maszyn przemysłowych na polski i nie tylko polski rynek i jest to
firma maszynypablo.pl, która dostarczyła mi świetnego robota pakującego. Pamiętam też wiele innych folderów i
tubiarki też tam na pewno były ))
|
|
UNDOS
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Były i to na pewno )) Zajrzyj sobie tutaj maszynypablo.pl/tubiarki/,
żeby poznać więcej szczegółów. Tubiarki mogą pracować w różnych zakresach działań. Na przykład
jeśli chodzi o pojemność opakowania czy o jego kształt. Możliwości modyfikacji jest też całkiem sporo.
|
|
KormaK
Junior Member

Member Is Offline
|
|
A ja zawsze zastanwiałęm się jak do tubki trafia pasta do zębów...
|
|
nastka89
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
Hehe, a wiesz, że człowiek nie ma pojęcia, że takie maszyny obsługują nas codziennie. Ktoś miał dużą
fantazję, że coś takiego wymyślił.
|
|