Samotna_smoczyca
Junior Member

Registered: 2-9-2013
Member Is Offline
|
|
Kupię baldachim lub moskitierę nad łóżeczko!
Drodzy forumowicze i forumowiczki, szukam baldachimu lub moskitiery! Chcę powiesić taki element nad łóżeczko, aby przede
wszystkim uchronić malucha przed wszelkimi owadami. Oczywiście nie przeczę, że kupuję też to ze względu na walory
estetyczne. Świetnie wpasuje się to w przestrzeń pokoiku dziecięcego.
|
|
Majster
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Moja żona też ma fazę na baldachimy i moskitiery. Wiem, że znalazła jakiś sklep w Internecie i zamówiła
już co nie co. Jak wróci do domu ze spaceru to zapytam ją i postaram się podrzucić Ci nieco informacji.
|
|
Samotna_smoczyca
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Super! A może ktoś jeszcze ma doświadczenia z tego typu elementami. Wiem, że sama mogłabym znaleźć, ale wolę
coś z polecenia. Wtedy będę odrobinę spokojniejsza. Chyba każdy rodzic ma bzika na punkcie bezpieczeństwa własnego
dziecka.
|
|
nastka89
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
No jasne, że tak! Jeżeli dbasz o bezpieczeństwo to przede wszystkim zwracaj uwagę na materiał z jakiego będzie wykonany
element. Współcześnie wiele dzieci ma przeróżnego rodzaju uczulenia, więc lepiej dmuchać i chuchać niż
później biegać po lekarzach.
|
|
nasturcja
Junior Member

Registered: 4-3-2016
Member Is Offline
|
|
Weź sprawdź pod linkiem https://wyprawkowy.pl/baldachimy-i-moskitiery-213. Ja jakiś czas temu zamawiałam tam baldachim, a na lato moskitierę.
Wyglądają świetnie, mają wiele wzorów i kolorów, a swoją funkcję też spełniają bardzo dobrze.
Nie zauważyłam żadnych pogryzień na skórze maluszka. A no i oczywiście ceny są bardzo przystępne w stosunku do
jakości.
|
|
Samotna_smoczyca
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Super! Wyglądają naprawdę świetnie! Muszę jeszcze skonsultować wybór z mężem, ale mam nadzieję,
że jeszcze dziś złożę zamówienie. Już nie mogę się doczekać! Dzięki!
|
|