Mloda_koza
Junior Member

Registered: 2-9-2013
Member Is Offline
|
|
W której aptece elektrolity warto kupić?
Witam. Chciałabym uzupełnić swoją domową apteczkę o kilka produktów, które moim zdaniem warto mieć pod
ręką na wypadek jakichś nagłych dolegliwości. Na razie najbardziej zalezy mi na elektrolitach. Które elektrolity
uważacie za najlepsze i w której aptece internetowej warto je zamówić?
|
|
kandyzowana
Junior Member

Registered: 28-5-2015
Member Is Offline
|
|
Ja zwykle zamawiam elektrolity przez Internet w Aptece MINI. Jest tam duży wybór elektrolitów w korzystnych cenach. Nie mam swojego
ulubionego produktu z tej kategorii, czasem wybieram elektrolity w formie tabletek musujących, a czasem w formie saszetek. Dla dzieci natomiast
polecam elektrolity w postaci gotowego napoju o smaku truskawkowym.
|
|
nasturcja
Junior Member

Registered: 4-3-2016
Member Is Offline
|
|
Mnie również już kilka razy zdarzyło się kupić elektrolity w aptece, którą zarekomendowałaś. Pod linkiem
aptekamini.pl/category/bez-recepty-uklad-pokarmowy-elektrolity wyszczególniono wszystkie elektrolity, które są tam do kupienia. Podoba mi
się, że dostepne tam elektrolity występują w róznych postaciach. Sa z dodatkiem różnych aromatów, np. cytrynowego czy
pomarańczowego, więc w smaku nie są takie złe
|
|
pozorant
Junior Member

Registered: 27-5-2015
Member Is Offline
|
|
Ja kupuję elektrolity w róznych aptekach i też nie mam swojego ulubionego produktu z tej kategorii. Chociaż przyznam, że
cześciej wybieram saszetki niż tabletki musujące. Zdarza mi się tez przyjmowac preparaty bezsmakowe, bo jednak nie smak jest tu
najwazniejszy, ale działanie.
|
|
nasturcja
Junior Member

Registered: 4-3-2016
Member Is Offline
|
|
No zgadza się. Elektrolity są bardzo przydatne podczas problemów żołądkowych, jak również w czasie upalnych
dni oraz podczas duzego wysiłku fizycznego.
|
|
Mloda_koza
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Dziękuję za odpowiedzi. Zrobię zamówienie na elektrolity w tej aptece, którą polecacie. Na pewno przydadza mi się w
róznych sytuacjach, nie tylko w przypadku problemów z żoładkiem, ale też po treningach, które ostatnio zaczęły
zajmować sporo miejsca w moim życiu.
|
|
bokser
Junior Member

Registered: 27-5-2015
Member Is Offline
|
|
Elektrolity przyczyniają się do utrzymania na odpowiednim poziomie gospodarki wodno-elektrolitowej i tym samym do prawidłowego
funkcjonowania organizmu. W przypadku ich niedoboru pojawia się senność, zmęczenie i apatia. Dobre preparaty z elektrolitami
naprawdę skutecznie stawiają człowieka na nogi.
|
|
Mloda_koza
Junior Member

Member Is Offline
|
|
Masz rację. Już zdecydowałam, które preparaty nawadniające sobie zamówię. Oprócz tego do domowej apteczki
zakupię online zioła i leki przeciwbólowe.
|
|